Benim Yangın Çıkış Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Tüm yangın kasası ve kanatları erdemli lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra yapılabilecek sıva tamiratı ve boya işçilikleri nedeniyle baplar pert görmez.

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane kadar kuruluşlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak kucakin, daha çatı tasarım halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda duygulu davranılmalıdır.

ürkü kolu olmalıdır: Ivedi çıkış bapları, ürkü koluna sahip olmalıdır. Bu, bapnın hızlı ve emeksiz bir şekilde açılmasını sağlamlar ve insanoğluın acil durumlarda emin bir şekilde tahliye edilmesini kolaylaştırır.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler genel ağ sitesinin tercihlerinizi kanalırlamasına ruhsat verir (adınız, diliniz ya da yaşadığınız toprak kabil) ve size geliştirilmiş ve henüz ferdî özellikler sağlamlar. Bu da siteyi kullanırken elan kazançlı bir deneyim evetşamanızı sağlar.

Müstacel çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Yangın Bapsı Elbette Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına rabıtlı olmakla yan yana olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü çabucak çabucak tahliye olmasını sağlayıcı bu hesap hayat kaybı olmaması derunin önemlidir.

Hatta geniş bayi ağına iye firmamız montaj ve bakım emeklemleri esnasında istanbul Yangın kapısı fiyatları kullanıcılara önemlice kolay sağlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında değerli bir kriter olarak gösterilebilir.

Yangın kapısı, yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Haricen girizgâhe şayan bir alanda kullanılacaksa öncelikle dışarıdan kilitlenebilmeli fakat yangın anında dâhilen açılmalıdır (Antipanik düzen), deruneride kullanılacaksa antipanik pas sistemine hâlet nazaran icap bulunmamakta fakat arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi olmayan kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın simultane açılmamaktadır.

Umumiyetle yangın merdiveni ile birlikte kullanılan bu ivedili çıkış bapsı, bunalım anlarında insanların yangın alanından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak hayati bir rol üstlenmektedir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın bapsı, ivedili çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin tutulmak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları akla yatkın fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca munis olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa baplarak kapı açım zamanını kısaltmak ve insanların kolayca tahliye olmalarını katkısızlar.

Dolgu kullanılarak kapı fosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda amelî açılacak şekilde Yangın Bapsı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda uzman personelimiz aracılığıyla kaleme alınan bu alfabemızda;

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlmalıdır. Alelumum metal veya ahşap malzemeler kullanılır. Bapnın sözınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Report this wiki page